Faleza din Soroca, reabilitată cu bani din România, a fost vandalizată după o săptămână de la inaugurare

Faleza din Soroca, reabilitată cu bani din România, a fost vandalizată după o săptămână de la inaugurare

Primăria oraşului Soroca a publicat, miercuri, pe Facebook, un set de fotografii care surprind piese de mobilier urban, de pe faleza modernizată cu sprijinul financiar al municipalităţii buzoiene, distruse în cursul nopţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Cu trei luni în urmă, faleza de lângă Cetatea Soroca era plină de gropi şi noroi. Zona este acum de nerecunoscut, scrie presa locală, ”graţie sprijinului financiar al municipiului Buzău din România”. 
 
Pavajul este nou si au fost amenajate scările. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu municipiul Buzău, care a finanţat lucrările cu suma de 100.000 euro. La o săptămână de la inaugurare după reconstrucţie, faleza a fost vandalizată.
 
Postarea a stârnit indignarea localnicilor din Soroca. ”Vandalismul este caracteristic societilor cu un nivel de cultură scăzut. Evoluţia umanităţii constă din evoluţia fiecărei persoane în parte”, a scris Lisnic Alexandru.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările