„Ce bine e”, noua melodie lansată de un consilier judeţean din Buzău VIDEO

„Ce bine e”, noua melodie lansată de un consilier judeţean din Buzău VIDEO

Georgian este consilier judeţean, de şase luni

A ajuns consilier judeţean, însă noua ocupaţie nu l-a separat de pasiunea pentru muzică. Georgian Mărgărit, fiul primarului din Boldu, a lansat marţi o piesă ca a strâns deja zeci de mii de vizualizări. Georgian a devenit cunoscut după ce, în 2016, melodia sa „I’m Coming Home” s-a clasat pe locul doi la Eurovision România.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Marţi, la prânz, buzoianul Georgian Mărgărit a lansat o nouă melodie care a adunat în 20 de ore peste 45.000 de vizualizări pe canalul de Youtube al Sprint Music, dar şi mesaje de apreciere şi comentarii pozitive.
 
Artistul spune că melodia este un strigăt de speranţă, o expresie comună, simplă, care nu a fost atât de mult folosită în melodii dar care sintetizează fericirea unui om.
 
”În aceste vremuri dificile, e atât de bine atunci când sufletul pereche îţi este alături, atunci când îţi poţi îmbrăţişa familia, atunci când poţi ieşi la o cafea cu prietenii, atunci când poţi privi zâmbetul cuiva sau, pur şi simplu, când inspiri aer curat, nefiltrat de vreo mască! Cred că acest mesaj este mai mult decât necesar în această perioadă, pentru cei care doar iubind îşi pot hrăni sufletul şi pofta de viaţă!”, a scris Georgian Mărgărit pe Facebook.
 
 
Georgian Mărgărit este un nume din ce în ce mai important în lumea muzicală. În 2016 a obţinut locul doi în finala Eurovision România. 
 
A lansat la Global Records single-ul „Closer”, piesă compusă şi produsă împreună cu Vanotek, Axinte Narcis (Jackie Vegas), Alex Cotoi şi Adriana Rusu şi licenţiată în Rusia, Bulgaria, Franţa, Monaco, Ucraina, Belarus, Moldova, Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Armenia, Georgia, Azerbaijan. 
 
Georgian Mărgarit a fost ales consilier judeţean la alegerile din septembrie 2020 şi este fiul primarului comunei Boldu, Marian Mărgărit, la rândul său pasionat de muzică, fiind cunoscute colaborările primarului cu Cenaclul Flacăra al lui Adrian Păunescu şi piesele compuse pentru artişti precum Fuego şi Lorenna.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările