Tânărul de 17 ani care şi-a ucis fratele care l-a crescut a fost arestat. Declaraţie în faţa judecătorilor: Îmi pare rău

Tânărul de 17 ani care şi-a ucis fratele care l-a crescut a fost arestat. Declaraţie în faţa judecătorilor: Îmi pare rău

Mihai (foto stânga) a fost înjunghiat de Eusebiu, fratele săi mai mic (foto dreapta). FOTObzb.ro

Un tânăr de 17 ani a fost arestat pentru 30 de zile după ce şi-a înjunghiat fratele mai mare. Se pare că autorul crimei era drogat în momentul comiterii faptei. În faţa judecătorilor a spus doar: Îmi pare rău.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 10.45. Eusebiu Amăricuţei a fost arestat pentru 30 de zile de către magistraţii Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov. Tânărul de 17 ani nu a făcut declaraţii multe în faţa instanţei, nu şi-a justificat fapta ci a spus doar atât: Îmi pare rău. Imediat după pronunţarea deciziei de arestare a contestat-o prin avocatul săi. Recursul de va judeca la Curtea de Apel Braşov. 

Mihai şi Eusebiu Amăricuţei locuiau pe strada Înfrăţirii din Braşov. Potrivit vecinilor, cei doi au crescut mai mult singuri, Mihai fiind cel care a avut mereu grijă de Eusebiu. Părinţii erau divorţaţi de multă vreme. Mama lor locuia cu un alt bărbat, iar vecinii spun că venea pe la apartament şi le aducea băieţilor ce aveau nevoie. Fratele cel mai mare, Mihai, avea 23 de ani, lucra şi era căsătorit. Cel mic, Eusebiu, de 17 ani, ar fi fost consumator de droguri.

Duminică seara Eusebiu a venit acasă, cel mai probabil drogat, şi, după o ceartă cu fratele său, l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori. Crima a fost una extrem de violentă. Potrivit unor surse, primul cuţit folosit de agresor s-a rupt, dar acesta a luat altul şi a continuat să îşi înjunghie fratele. Imediat după crimă a fugit, dar a fost prins după o zi. Acum este cercetat pentru omor.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 05 februarie 2018, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul minor A. E. N., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor săvârşit asupra unui membru de familie. Din actele dosarului a rezultat faptul că suspectul l-a lovit şi l-a înjunghiat de nenumărate ori cu un cuţit pe fratele său A. R. M. în domiciliul lor comun din mun. Braşov str. Înfrăţirii nr. 23, jud. Braşov. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare“, a declarat Adrian Aldea, procuror-şef secţie urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.


Te-ar putea interesa şi:

Atrocităţile suferite de femei în lagărele sovietice. Cele mai cumplite mărturii din iadul prizonierelor din Gulag

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările