Un bărbat şi fiica sa de trei luni au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Braşov

Un bărbat şi fiica sa de trei luni au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Braşov

Tragedia s-a produs în cartierul Sunnyville din Braşov

Echipajele SMURD au fost mobilizate în dimineaţa zilei de joi, 30 ianuarie, în preajma unui bloc de 10 etaje de pe strada Carpaţilor din Braşov.


UPDATE:
Oamenii legii iau în calcul două ipoteze: fie bărbatul a sărit intenţionat, împreună cu fetiţa sa, fie a căzut accidental când copila era în braţele sale.

Soţia bărbatului este în stare de şoc şi nu îşi explică o ipoteză a sinuciderii. Femeia se afla în apartament împreună  cu celălalt copil al familiei, în vârstă de trei ani.
Nu a putut fi audiată, însă le-a mărturisit poliţiştilor că ea şi soţul său nu se certaseră. Nici vecinii nu-şi explică de ce bărbatul ar fi recurs la un gest sinucigaş, mai ales că  nu părea să aibă probleme. 

UPDATE: IPJ Braşov a fost alertat în jurul orei 7.30 de o persoană care a văzut trupurile celor doi prăbuşite peste un excavator.

"Un bărbat, în vârstă de 37 ani, împreună cu fiica sa, în vârstă de 3 luni şi jumătate, s-ar fi precipitat de la etajul 10 al unui bloc situat pe str. Carpaţilor din mun. Braşov. Echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat faptul că aceştia au suferit leziuni incompatibile cu viaţa.
Poliţiştii  efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incidentului", precizează subcomisarul de politie Ivan Alina Maria, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

UPDATE: Potrivit  ISU Braşov, cele două victime prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. Echipajele SMURD sosite la faţa locului n-au mai putut decât să constate decesul bărbatului şi bebeluşului.

Potrivit primelor cercetări,  bărbatul ar fi vrut să se sinucidă şi a luat-o cu el şi pe fiica sa.


Ştirea iniţială:

Potrivit informaţiilor furnizate de ISU Braşov, "un bărbat, având un copil în braţe, s-a precipitat de la etajul 10 al unui bloc. Ambele persoane au decedat".

Este vorba despre un bărbat de 37 de ani care o ţinea în braţe pe fiica sa de trei luni.

Tragedia s-a produs în jurul orei 7.30, în cartierul rezidenţial Sunnyville, construit pe strada Carpaţilor din municipiul Braşov.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs tragedia.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările