Stradă din Braşov surpată sub greutatea unui camion care nu avea permis de liberă trecere. Ce i s-a întâmplat şoferului

Stradă din Braşov surpată sub greutatea unui camion care nu avea permis de liberă trecere. Ce i s-a întâmplat şoferului

Sursa Poliţia Locală Braşov

Un camion care nu avea permis de liberă trecere pe o stradă din Braşov a ajuns în albia Timişului Sec, deoarece o placă de beton care acoperea râul nu a rezistat sub greutatea vehiculului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un camion a ajuns în Timişul Sec deoarece o placă de peste apă a cedat sub greutatea vehiculului. Incidentul s-a petrecut pe strada Ienupărului, în apropierea intersecţiei cu străzile Morii şi Avram Iancu din Braşov. 

Camionul care aparţine unei firme din Codlea era încărcat cu nisip şi, în momentul în care a trecut peste o placă de beton care acoperă râul, aceasta a cedat, iar vehiculul a căzut cu o parte în apă şi a rămas blocat. 
 
„Colegii de la Poliţia Locală au fost pe teren şi l-au amendat pe şofer pentru că nu a respectat traseul prevăzut în permisul de liberă trecere. El nu avea dreptul să intre pe acea stradă, având în vedere că strada are o anumită infrastructură, care face faţă unui anumit tonaj. Tocmai de aceea, traseul lui se oprea pe strada Morii şi nu i se permitea intrarea pe strada Ienupărului”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea. 
 
Lucrarea la care şoferul ducea nisipul era tot pe strada Morii, aşa că prezenţa camionului pe strada Ienupărului nici măcar nu se justifica în vreun fel. 

Şoferul a fost sprijinit să scoată maşina, iar firma va trebui să execute lucrările de reparaţie pe canalul Timişului Sec. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările