Percheziţii în Braşov şi Covasna într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu 1,2 milioane de lei

Percheziţii în Braşov şi Covasna într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu 1,2 milioane de lei

Percheziţii mascaţi FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, fac miercuri 13 percheziţii la domicilii şi la sedii de lucru ale unor societăţi comerciale din judeţele Braşov şi Covasna, într-un dosar penal ce are ca obiect săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

„Din cercetări, a reieşit faptul că mai multe societăţi comerciale ar fi înregistrat în evidentele contabile cheltuieli fictive, reprezentând facturi fiscale de achiziţie componente auto. Prejudiciul creat bugetului de stat se circumscrie valorii de 1.200.000 de lei”, conform IGPR.

În urma percheziţiilor vor fi ridicate documente financiar- contabile şi alte mijloace de probă şi vor fi duse la audieri 10 persoane.

Activităţile desfăşurate beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov, Serviciului Criminalistic Braşov, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Covasna, alături de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Citeşte şi:

Grupare care a înşelat peste 70 de firme care vând produse on line, anihilată de poliţişti. 17 percheziţii, în trei localităţi din Alba

Patru bărbaţi, reţinuţi de DIICOT Sibiu pentru trafic de droguri. Captura realizată în urma percheziţiilor

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările