Incoruptibilul din Râşnov loveşte din nou: un alt şofer care a vrut să-i dea mită a ajuns pe mâna Anticorupţiei

Incoruptibilul din Râşnov loveşte din nou: un alt şofer care a vrut să-i dea mită a ajuns pe mâna Anticorupţiei

Poliţistul incoruptibil din Râşnov a dat încă un şofer pe mâna Anticorupţiei FOTO Ioan Buciumar

Un poliţist din Râşnov care a sesizat de mai multe ori Direcţia Generală Anticorupţie atunci când şoferii au vrut să-l mituiască a făcut o nouă sesizare în cazul unui şofer fără permis, care consumase droguri

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a doua oară într-un interval destul de scurt, un poliţist râşnovean a refuzat o mită şi a anunţat Direcţia Generală Anticorupţie despre faptul că i s-a propus o sumă de bani ca să nu îşi îndeplinească datoria. 300 de euro a vrut să-i ofere un şofer prahovean poliţistului pentru ca acesta să nu-i întocmească dosar penal fiindcă nu avea permis de conducere şi se afla sub influenţa unor substanţe interzise. 
 
„În fapt, inculpatul i-a oferit unui agent de poliţie din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov, în mod repetat şi în aceeaşi împrejurare, sume de bani în euro, respectiv 50, 150, 200 şi, în final, 300 de euro cu titlul de mită, după ce a fost depistat că a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere şi a fost testat pozitiv la substanţa psihoactivă cannabis”, a precizat comisar şef Rodica Manea-Ţene, purtător de cuvânt DGA.
 
Şoferul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar, în data de 22.05.2022, s-a admis de către judecătorul de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Poliţistul râşnovean care a denunţat fapta a formulat în mai multe rânduri şi alte denunţuri la D.G.A. prin care a sesizat intenţia unor cetăţeni de a-l corupe.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările