Poliţiştii au intensificat verificările la şcolile din Brăila după valul de tâlhării din ultimele săptămâni

Poliţiştii au intensificat verificările la şcolile din Brăila după valul de tâlhării din ultimele săptămâni

Foto: IPJ Brăila

Mai multe patrule de poliţişti au acţionat în şcoli pentru menţinerea siguranţei în unităţile de învăţământ şi în proximitatea acestora.

În perioada 14-16 februarie, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 26 de razii şi s-a intervenit la 125 evenimente, dintre care 100 sesizate prin apel 112. Totodată, poliţiştii brăileni au acţionat şi în şcoli pentru menţinerea siguranţei în unităţile de învăţământ şi în proximitatea acestora.

Decizia de a intensifica verificările în şcoli şi vecinătatea acestora vine după ce mai mulţi elevi au fost tâlhăriţi în ultimele săptămâni chiar în centrul Brăilei, în preajma liceelor unde învăţau.

”În urma activităţilor, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 410 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 197.000 de lei. Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 36 de permise”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 5 certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: