Împingător în flăcări la Brăila. Personalul a fost evacuat, iar o navă a Ministerului Apărării acordă asistenţă

Împingător în flăcări la Brăila. Personalul a fost evacuat, iar o navă a Ministerului Apărării acordă asistenţă

Foto: ISU Brăila

Pompierii intervin cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două bărci. La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor rănite sau intoxicate cu fum.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Ora 15.30

Incendiul de pe împingător a fost lichidat în jurul orei 15,30. Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii incendiului.

Ştirea iniţială

Un puternic incendiu a izbucnit astăzi, 13 noiembrie, pe un împingător care transporta o barjă încărcată cu bauxită, aceasta aflându-se la acest moment pe porţiunea de Dunăre situată între localităţile brăilene Chiscani şi Tichileşti.

”Se intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două bărci şi o ambulanţă SMURD. Nu sunt victime”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.

O navă a Ministerului Apărării Naţionale şi Poliţia Transporturi îi sprijină pe pompieri pentru controlul şi stingerea incendiului. Personalul împingătorului a fost evacuat. Un alt împingător a sosit în zonă pentru a ajuta la deplasarea barjei într-o zonă de siguranţă.

Vom reveni cu amănunte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările