Poliţişti atacaţi cu toporul în nordul Moldovei. Agresorul a fost împuşcat

Poliţişti atacaţi cu toporul în nordul Moldovei. Agresorul a fost împuşcat

Bărbatul împuşcat a fost băgat în sala de operaţii FOTO botosaneanul.ro

Un bărbat din Botoşani a fost împuşcat de poliţişti după ce acesta i-a atacat cu toporul. Înaintatea conflictului cu poliţişti botoşăneanul şi-a înjunghiat fiul şi încerca să scape prin vecini. Bărbatul împuşcat a fost transportat la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scene desprinse parcă din filmele de acţiune s-au petrecut ieri noapte la Flămânzi, judeţul Botoşani. Un bărbat de 58 de ani  a atacat un echipaj de Poliţie cu toporul. Pentru a se apăra oamenii legii l-au împuşcat. Anterior bărbatul agresiv încercase să-şi ucidă fiul. 

Agresor culcat la pământ cu focuri de armă

Joi noapte, poliţiştii din Flămânzi au fost chemaţi prin apel 112 pentru a interveni la un caz grav de violenţă. Un bărbat de 58 de ani, din localitate şi-a înjunghiat fiul în urma unor neînţelegeri. Bărbatul s-a refugiat prin vecini pentru a scăpa de poliţişti. În cele din urmă a fost depistat. În loc să se predea, botoşăneanul a pus mâna pe un topor şi s-a repezit asupra poliţiştilor. Oamenii legii au tras două focuri în aer dar nu l-au impresionat pe flămânzean. În cele din urmă poliţiştii l-au împuşcat în picior. Agresorul a fost dus cu o ambulanţă la spital. Cel mai probabil acesta va fi cercetat pentru tenativă de omor şi ultraj.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: