Acţiune inedită, de Ziua Naţională, a unor elevi de la ţară. Dimensiunea simbolică a drapelului gigant purtat pe uliţe

Acţiune inedită, de Ziua Naţională, a unor elevi de la ţară. Dimensiunea simbolică a drapelului gigant purtat pe uliţe

Drapel uriaş desfăşurat la Todireni FOTO Liceul Tehnologic Todireni

Elevii unui liceu de la ţară din judeţul Botoşani au avut o acţiune inedită cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Aceştia au plecat în marş pe străzile comunei purtând un steag de 463.5 metri pătraţi. A fost nevoie de 103 elevi pentru a-l desfăşura, toţi atâţia câţi ani au trecut de la Marea Unire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elevii şi profesorii Liceului Tehnologic din comuna Todireni, judeţul Botoşani, au pregătit o acţiune inedită cu ocazia Zilei Naţionale a României. Mai precis, au purtat pe străzile comunei un drapel uriaş de aproximativ 463 de metri pătraţi. Lungimea drapelului are 103 metri, simbolizând numărul de ani trecuţi de la evenimentele de la 1 decembrie 1918. 

Tot în aceeaşi cheie simbolică, drapelul uriaş a fost purtat de 103 elevi. Totodată împreună cu elevii, profesorii voluntari au realizat şi peste 150 de cocarde tricolore care au fost oferite tuturor celor care au participat la această acţiune. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Primăria Todireni.

 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările