ALEGERI LOCALE TURUL 2 – Ştefan Danci, ales pentru a cincea oară primar al comunei Rebra. Zeci de oameni au ieşit în stradă să se bucure

ALEGERI LOCALE TURUL 2 – Ştefan Danci, ales pentru a cincea oară primar al comunei Rebra. Zeci de oameni au ieşit în stradă să se bucure

foto news.ro

Primarul în funcţie al comunei Rebra din Bistriţa-Năsăud, Ştefan Danci, a fost ales pentru al cincilea mandat de edil, în turul al doilea de scrutin, după ce la primul tur, din 27 septembrie, a obţinut un număr egal de voturi cu cel obţinut de liberalul Daniel Năstuţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zeci de susţinători ai edilului au ieşit în stradă pentru a sărbători victoria, imaginile postate pe reţelele sociale arătând că aceştia ignoră regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

În comuna Rebra, candidatul Alianţei pentru Rebra PSD-ALDE-Pro România, primarul în funcţie Ştefan Danci, a fost reales, după ce la scrutinul din 27 septembrie a primit 423 de voturi, număr egal cu cele obţinute de candidatul liberal Daniel Năstuţă.
 
 
Conform datelor parţiale publicate de Autoritatea Electorală Permanentă, Ştefan Danci a obţinut acum 60,12% din voturile exprimate într-o secţie de votare şi 56,91% din sufragiile exprimate în a doua secţie de votare amenajată în comună. 
 
Victoria edilului ales pentru a cincea oară este sărbătorită în stradă de zeci de susţinători ai acestuia. Oamenii au făcut poze în grupuri mari, pe care le-au postat pe reţelele sociale. Fotografile arată că susţinătorii edilului ignoră regulile privind distanţarea fizică, dar mulţi dintre ei nu poartă nici mască de protecţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările