Tânăr de 19 ani, găsit mort pe calea ferată care face legătura între Timişoara şi Arad

Tânăr de 19 ani, găsit mort pe calea ferată care face legătura între Timişoara şi Arad

Tânărul a fost descoperit vineri dimineaţa, constatându-se că a murit în cursul nopţii FOTO Arhivă

Circulaţia feroviară între Timişoara şi Arad a fost oprită după ce pe podul CFR care taversează râul Mureş a fost găsit cadavrul unui tânăr de 19 ani, mort în cursul nopţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii arădeni au deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile în care a murit tânărul. Potrivit reprezentanţilor IPJ Arad, cadavrul tânărului a fost observat pe liniile de tren vineri dimineaţa, în jurul orei 7.40.  „În această dimineaţă, în jurul orei 7,40, prin SNUAU 112 a fost anunţată prezenţa unei persoane decedate pe secţia CF 310, Timişoara - Arad.  Colegii de la poliţia transporturi feroviare s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat prezenţa unui bărbat de aproximativ 20 de ani, accidentat mortal în zona podului CFR care traversează râul Mureş, la km feroviar 53 + 700m, în gabaritul liniei de cale ferată. În urma primelor verificări s-a constatat că la momentul sesizării, bărbatul era decedat, fiind accidentat mortal în cursul nopţii”, au transmis reprezentanţii IPJ Arad, potrivit cărora victima este un tânăr de 19 ani din Arad.

„Circulaţia feroviară pe secţia CF 310 (Arad Timişoara) este momentan închisă. Cadavrul va fi transportat la SJML în vederea efectuării autopsiei, in cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă (in rem), pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului”, au mai transmis reprezentanţii Poliţiei Arad.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: