UPDATE Muncitor mort sub un mal de pâmânt, la 3 metri adâncime

UPDATE Muncitor mort sub un mal de pâmânt, la 3 metri adâncime

Arhivă

Muncitorul făcea parte din echipa care lucra la introducerea reţelei de canalizare în localitate. Salvatorii au încercat zeci de minute sa-l resusciteze.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: ora 14.15 Muncitorul a fost declarat decedat de către medicii Serviciul de Ambulanţă Judeţean, la ora 13.30.

UPDATE: ora 12.45 Persoana surprinsă de un mal de pământ (bărbat 41 ani ) a fost extrasă, bărbatul este în stop cardio-respirator şi se executa manevre de resuscitare.

Salvatorii ISU teleorman au fost solicitaţi să intervină joi, 7 noiembrie, în localitatea Lunca unde un muncitor a fost prins sub un mal de pâmânt, la aproximativ 3 metri adâncime.

La faţa locului au ajuns un echipaj ASAS al ISU, un echipaj de descarcerare, un container multirisc, două echipaje APIC, elicopterul SMURD Craiova şi o ambulanţă SAJ.

În acest moment se intervine pentru scoaterea persoanei.

„Este acoperită de pământ, e o intervenţie contracronometru. Nu ştim încă dacă este în viaţă sau nu”, transmit reprezentanţii ISU Teleorman.

Vom reveni

Pe aceeaşi temă:

Pompierii care s-au întors să reclădească o casă distrusă de foc. Gestul care i-a impresionat: un tată a intrat în flăcări să-şi salveze fetiţa de 7 ani

Gestul extrem al unui părinte i-a impresionat pe pompieri. Salvatorii adună bani pentru refacerea casei distrusă de flăcări

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: