Liviu Dragnea demisionează de la Consiliul Judeţean Teleorman

Liviu Dragnea demisionează de la Consiliul Judeţean Teleorman

Liviu Dragnea demisionează din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman foto: Claudiu Dumitrache

Liviu Dragnea îşi dă demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Acest eveniment va avea loc mâine, la ora 11.00 şi se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliul. Interimatul, până la organizarea alegerilor pentru funcţia de şef al judeţului, va fi asigurat de Adrian Gâdea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea demisionează din funcţie. După 12 ani la şefia judeţului, Dragnea renunţă la scaunul de preşedinte pentru fotoliul de deputat. El face acest gest după ce a fost ales deputat în Colegiul 3 – Alexandria cu 71,49 la sută.

Eveniment în care Liviu Dragnea îşi va da demisia din funcţia care l-a consacrat va avea loc mâine, la ora 11.00 şi se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliul Judeţean. Până la organizarea alegerilor pentru funcţia de şef al judeţului, atribuţiile de preşedinte vor fi asigurate de Adrian Gâdea.

Liviu Dragnea este de profesie inginer şi are 50 de ani. Cariera politică şi-a început-o în luna iunie 1996, atunci când a fost ales consilier local în municipiul Turnu Măgurele. De acolo a urmat un salt uriaş, Dragnea ocupând în perioada 1996 – 2000 funcţia de prefect al Judeţului Teleorman.

În iunie 2000, a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, sub sigla Partidului Democrat, post pe care îl deţine şi în prezent, fiind la al patrulea mandat. A fost ministru de Interne pentru două săptămâni în perioada ianuarie-februarie 2009. Din iulie 2009 este secretar general al PSD.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: