Un tânăr a murit subit pe stradă. I s-a făcut rău într-o maşină şi nu a mai putut fi salvat

Un tânăr a murit subit pe stradă. I s-a făcut rău într-o maşină şi nu a mai putut fi salvat

Tânărul nu a putu fi salvat de către medici. Foto Adevărul

Un tânăr cu domiciliul în judeţul Alba a murit subit, joi seara, pe o stradă din Sibiu. I s-a făcut rău şi nu a mai putut fi salvat de medici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Sibiu, joi 23 septembrie, în jurul orei 23.00, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că, pe Bulevardul Corneliu Coposu, în apropierea intersecţiei cu strada Berăriei, pe carosabil, se află o persoană decedată.
 
La locul indicat poliţiştii au identificat un tânăr  în vârstă de 23 de ani, din judeţul Alba, localitatea Războieni - Cetate, decedat în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către un echipaj medical.
 
Din primele informaţii obţinute de către poliţişti a rezultat faptul că tânărului i s-ar făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism, nefiind constatate urme de violenţă.
 
Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces.
 
La nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările