Tânăr implicat într-o faptă de omor, condamnat de Tribunalul Alba la 10 ani de închisoare

Tânăr implicat într-o faptă de omor, condamnat de Tribunalul Alba la 10 ani de închisoare

Inculpatii la momentul retinerii de catre politisti

Un tânăr de etnie romă în vârstă de 21 de ani din oraşul Cîmpeni, judeţul Alba, a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor calificat. Inculpatul a recunoscut fapta şi a beneficiat de o reducere a pedepsei. Petaca Vasile Valentin a fost implicat în fapta de omor împreună cu alţi doi tineri, care, însă, nu au recunoscut acuzaţiile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sentinţa în cazul inculpatului de 21 de ani a fost pronunţată la sfârşitul anului 2013 la Tribunalul Alba, iar, în prezent, dosarul este la Curtea de Apel. În cazul celorlalţi doi inculpaţi, Dafina Petru de 25 de ani şi Dafina Cristian de 21 de ani, dosarul se judecă în continuare pe fond, la Tribunal.
 
Cei trei au omorât în bătaie un bărbat în vârstă de 41 de ani din oraşul Cîmpeni. Victima a fost lovită de mai multe ori cu pumnii şi picioarele după care a fost aruncată în albia unui pârâu unde s-a înecat. Victima era  sub influenţa băuturilor alcoolice şi se deplasa pe strada Transilvaniei din oraşul Cîmpeni, moment în care s-a întâlnit cu cei trei tineri care i-au cerut 5 lei şi sticla cu bere pe care victima o avea în mână.
 
Întrucât bărbatul a refuzat să le dea celor trei suma de bani şi sticla cu bere solicitate, aceştia i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnul şi picioarele în zona capului, după care l-au deposedat de încălţăminte şi l-au aruncat în albia pârâului Valea Caselor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările