Fostul viceprimar cu atribuţii de primar din Alba Iulia a demisionat din Consiliul Local. Voicu Paul va fi numit subprefect

Fostul viceprimar cu atribuţii de primar din Alba Iulia a demisionat din Consiliul Local. Voicu Paul va fi numit subprefect

Voicu Paul ar urma să fie numi subprefect

Fostul viceprimar cu atribuţii de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, a demisionat din Consiliul Local. Voicu a pierdut bătălia electorală pentru funcţia de primar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Voicu Paul ar urma în scurt timp să fie numit subprefect al judeţului Alba. Asta ar însemna că, până după alegerile parlamentare din 6 decembrie, judeţul Alba va avea doi subprefecţi: Ioana-Diane Rof şi Voicu Paul.
 
Mai mult de atât, dacă Voicu Paul va fi numit subprefect, acesta va fi nevoit să îşi dea demisia şi din PNL.
 
În urma demisiei, locul vacant de consilier local al municipiului Alba Iulia ar urma să fie ocupat de următoarea pe lista PNL, Sabina Larisa Oltean.

Voicu Paul a fost candidatul PNL al funcţia de primar în municipiul Alba Iulia, dar a pierdut competiţia în faţa fostului său coleg de serviciu din primărie, Gabriel Pleşa, care a candidat din partea USR PLUS.

Recent, au fost aleşi şi cei doi viceprimari, după ce USR PLUS şi PNL s-au înţeles să facă majoritate în Consiliul Local.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările