Focuri de armă în Alba Iulia. Vânătorii alungă ciorile din parcuri

Focuri de armă în Alba Iulia. Vânătorii alungă ciorile din parcuri

Vânătorii trag după ciorile din copaci

Primăria Alba Iulia demarează miercuri o nouă campanie de înlăturare a ciorilor din parcurile din oraş. Vânători de la AJVPS vor trage cu focuri de armă pentru a speria păsările.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Acţiunea face parte dintr-o serie convenită şi perfectată printr-un contract cu AJVPS Alba ce vizeaza relocarea prin metode specifice a populaţiei de ciori exitenta în zona Cetăţii Alba Carolina şi în Parcul I.L. Caragiale. În acest sens grupuri de vânători vor executa focuri de armă asupra stolurilor de ciori.

Efectul scontat este că păsările respective îşi vor alege alte locuri pentru cuibărit“, a declarat Mihai Coşer, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia. Acţiunea se desfăşoară în periaoda 24 - 26 august între orele 19.00 – 22.00.

„Facem un apel către populaţia municipiului ce tranziteaza zonele menţionate să nu intre în panică la auzul focurilor de armă. Acţiunea se va desfăşura în deplină siguranţă, pe parcursul acesteia fiind prezenţi agenţi ai Poliţiei Locale care vor asigura perimetrele“, a completat Mihai Coşer.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările