Cum se adaptează startup-urile în plină epidemie de coronavirus. Aplicaţia Beez permite livrări la domiciliu a produselor de bază

Cum se adaptează startup-urile în plină epidemie de coronavirus. Aplicaţia Beez permite livrări la domiciliu a produselor de bază

Startup-ul ”Beez” s-a adaptat situaţiei şi a venit cu idei noi

În plină epidemie de coronavirus, micile afaceri trebuie să se adapteze situaţiei. Startup-ul Beez a adăugat funcţionalitatea de comandă cu livrare la domiciliu a produselor de necesitate zilnică.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
”Înţelegem aceste momente provocatoare pentru toata lumea, în care luptăm cu un virus ca inamic nevăzut, din cauza căruia suntem nevoiţi să stăm în casă ca gest de responsabilitate socială, context în care Beez caută sa aducă îmbunătăţiri în viaţa oamenilor, a comunităţii, prin facilitatea de a cumpara online produsele esenţiale. Viziunea noastră este să creăm prima reţea cu acoperire naţională, în care producătorii locali care pot să asigure livrarea produselor lor în zone limitate geografic, respectiv în oraşul unde aceştia produc, să aibă acces la utilizatorii care au nevoie de aceste produse. Un plus al întregului proces de tranzacţionare, în conjunctura data, este faptul că plăţile, respectiv încasările, se fac în siguranţă, cu cardul bancar în aplicaţia Beez”, declară Lucian Cramba, COO Beez. 
 
Astfel, Beez anunţă încheierea primului parteneriat cu ELIT, un producător de alimente şi preparate din carne, cu distribuţie naţională, listat în platformă, oferindu-le acces utilizatorilor la alimente necesare zi de zi, livrate la ei acasă, plătind în siguranţă, cu cardul direct în aplicaţie. Practic utilizatorii intră în platformă, în secţiunea ”Food Marketplace”, aleg dintre produsele listate de partener, le pun în coş şi le plătesc direct în aplicaţie cu cardul bancar, partenerul urmând ca în 24 ore de la comandă să livreze produsul la uşa utilizatorului.
 
”Chiar dacă încheierea acestui gen de parteneriate şi adăugarea unei verticale cu care nu suntem obişnuiţi a fost o mare provocare pentru echipă, care a făcut eforturi maxime şi a lucrat aproape 24/7, chiar şi în condiţiile în care anticipăm ca ne va aduce pierderi economice cel puţin în primă fază, înţelegem ca noi, compania Beez, suntem parte din comunitate, iar promisiunea făcută utilizatorilor noştri este că încercăm să folosim tehnologia şi inovaţia pentru a ne aduce contribuţia spre depăşirea cu bine a acestei crize”, spune Vasile Tamas, CEO Beez.   
 
Beez îşi doreşte să înroleze şi alţi parteneri, oferindu-le posibilitatea să listeze produse alimentare, să îi ajute în preluarea şi încasarea comenzilor, ulterior plătindu-le imediat bani încasaţi direct în contul bancar. ”Ne dorim să venim şi în sprijinul producătorilor locali, digitalizându-le canalele de distribuţie şi ajutându-i în această perioadă în care mobilitatea populaţiei a scăzut drastic, să ajungă în faţa consumatorilor. Simplu şi în siguranţă”, afirmă Vasile Tamas. 
 
Orice utilizator al aplicaţiei de pe raza Bucureştiului şi a încă 25 de localităţi (Cluj, Braşov, Timişoara, Craiova, Sibiu, Constanţa etc.) are posibilitatea să comande produse alimentare pe bază de carne sau vegetariene, să le plătească online, cu cardul în aplicaţie şi să le primească direct acasă, a doua zi. Pe lângă beneficiile de igienă şi siguranţă, oricine comandă produsele alimentare din aplicaţia Beez va primi un procent de cashback în contul său din aplicaţie. Pentru cine nu reuşeşte sa pună bani deoparte, aceasta e o opţiune facilă şi eficace de a economisi. În plan există intenţia de extindere a serviciului naţional, în peste 100 de localităţi.
 
”Am identificat cele mai mari nevoi, asociate celor mai mari riscuri la care un român se poate expune zilele acestea, doar aprovizionându-se cu necesarul de alimente zilnice. Noi putem rezolva uşor contactul consumatorului cu exteriorul punând la dispoziţie aplicaţia, un partener care se ocupă de producţia şi livrarea de alimente proaspete, alături de beneficiile unei sume de bani înapoi în contul cumpărătorului”, mai spune Lucian Cramba.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările