Îşi pun viaţa în pericol pentru a surprinde aterizările avioanelor care trec la câţiva metri deasupra solului

Îşi pun viaţa în pericol pentru a surprinde aterizările avioanelor care trec la câţiva metri deasupra solului

Îşi pun viaţa în pericol pentru a surprinde aterizările avioanelor, zona devenind atracţie turistică FOTO DailyMail

Aflaţi în vacanţă pe insula Skiathos din Grecia, turiştii îşi pun viaţa în pericol pentru a surprinde aterizările aeronavelor. Obligate să zboare la câţiva metri de sol, din cauza pistei foarte scurte, avioanele au devein o atracţie a zonei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Devenită o atracţie turistică, zona din jurul aeroportului din Skiathos găzduieşte în fiecare zi zeci de oameni care vin să surprindă momentul aterizarii aeronavelor.

Chiar dacă este un lucru obişnuit ca în timpul procedurii de aterizare pe Aeroportul din Skiathos avioanele să se afle la o înălţime destul de mică înainte de a pune roţile pe pistă, un avion British Airways a trecut la o altitudinea mult prea joasă, punând în pericol vieţile oamenilor, scrie Daily Mail.

Filmul în care avionul este surprins în timp ce zboară la câţiva metrui deasupra capului turiştilor a fost înregistrat la începutul lunii iulie, iar în acesta se poate vedea cum oamenii sunt împinşi de aerul aruncat de motoarele avionului.

   Deşi există semne care avertizează cu privire la pericolul la care se supun turiştii, acestea nu sunt luate în calcul. 

Având o pistă foarte scurtă, aeroportul forţează avioanele să se apropie la o altitudine foarte mică.

Din cauza pistei mici, zborurile care părăsesc insula trebuie adesea să decoleze cu rezervoarele de combustibil aproape goale pentru a menţine planul suficient de uşor pentru a putea ajunge în aer.

În 2017, o femeie a murit după ce a fost izbită cu putere de aerul aruncat de motoarele aeronavelor.

Poliţştii de pe teritoriul olandez trec zilnic prin zonă pentru a avertiza turiştii asupra pericolelor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: