Vibraţia şi potenţialul zilei de 1 noiembrie 2020. Ce trebuie să faci pentru a depăşi încărcătura apăsătoare şi a avea succes săptămâna viitoare

Vibraţia şi potenţialul zilei de 1 noiembrie 2020. Ce trebuie să faci pentru a depăşi încărcătura apăsătoare şi a avea succes săptămâna viitoare

FOTO Shutterstock

Vibraţia şi potenţialul zilei de 1.11.2020 este 7, al cărui simbol este format din triungi si cruce sau triunghi şi pătrat. Auzim peste tot, iar în ultima vreme din ce in ce mai des, cuvantul vibratie. Dar oare ce anume înseamnă?

Totul în Univers este vibraţie şi prin urmare mişcare, fără de care nu ar exista viaţa. Vibraţia poate fi asimilată cu o mişcare oscilatorie sau cu o mişcare repetitivă a unui obiect în jurul poziţiei sale de echilibru.
 
Vibraţiile sunt de mai multe feluri. Unele pot fi groase, joase, încărcate, iar altele mai subtile, mai uşoare, mai înalte. Prin urmare, vibraţia este modul în care se miscă lucrurile. Aţi observant, desigur, că atunci când ascultaţi muzică, vibraţia în care sunt acordate sunetele melodiei vă face să vă mişcaţi într-un anumit ritm şi mod. Uneori mai lent, alte dăţi mai alert, iar alteori sunteţi tentaţi doar să ascultaţi muzica, fără nevoia de mişcare.
 
Mai trebuie spus că nu există lucru în Univers care să nu emită o vibraţie. Dacă vom alătura cuvintele “vibraţie” şi “lucru”, vom afla modalitatea de mişcare a lucrului respectiv. Mai exact, vom afla felul în care ar fi bine să rezonam pentru a fi în concordanţă şi în acelaşi pas cu acel lucru. 
În cazul nostru este vorba despre vibraţia unei zile anume şi ne referim aici la data de 1.11.2020. Vibraţia acestei zile este una apăsătoare. Fiind o zi puternic impactată mental, pe o zonă afectiv-emoţională subtila, ne poate pune în incurcatura de a lua decizii pripite şi poate incorecte.
 
Alegerile ne vor fi puse la grea încercare, deoarece balanţa cu care vom cântări lucrurile va fi dezechilibrată între raţiune şi simţire. Vom fi tentaţi să acţionăm emoţional, însă limitarea cu care ne vom confrunta în această zi specială va fi tocmai teama de a acţiona. Frâna către acţiune va veni dinspre planul afectiv-emoţional. Pedala de viteză a initiaţiei, actionată simultan cu frâna sentimentelor ne poate face să ne retragem într-o zonă de solitudine.
 
Dacă exista persoane care nu au un scop bine definit şi prin urmare nu stiu cum să acţioneze sau ce anume să aleagă, am veşti bune pentru aceştia. Fiind o zi de duminică, ar fi bine să îşi seteze următorul obiectiv, să-i creioneze punctual planul pe termen scurt, de cel puţin 7 zile, iar lucrurile nu vor avea decât să iasă bine. Pentru ei este o zi bună pentru instrospecţie, de legătură cu sinele, de regăsire. O zi în care un respiro de la tumultul vieţii în care cu toţii trăim va fi bine venit şi va aduce cu el dorinţa de aprofundare a vieţii.
Pentru persoanele pline de încredere care au deja un scop şi hotărâre, ar fi bine să nu ezite în a se mişca catre scop, fie cu paşi mărunţi, fie cu determinare. Însa ei vor trebui să fie atenţi la riscul care îi pândeşte, acela de a-şi impune vehement punctul de vedere şi de a le cere celor din jurul să se supună opiniilor lor. Acest fel de atitudine poate genera conflicte. 
 
Echilibrul este un alt aspect al zilei pe care o traversăm, el manifestandu-se într-un plan subtil sub formă de lectie. Ni se cere să deţinem echilibrul, să cream armonie şi frumos în jurul nostru, începând de la noi înşine şi terminând cu cadrul familial şi cel social. O atitudine echilibrată între cele doua variante descrise mai sus poate aduce linişte şi implinire.
 
Este o zi în care dacă facem alegerile conştient, ele se vor materializa, iar dacă vom face alegeri greşite vom şti ce anume să nu repetăm pe viitor. În viaţă nimic nu este cu adevărat greşit, atâta vreme cât ştim să extragem partea buna a oricărei situaţii.
 
Un alt aspect de care cred că ar fi bine să ţinem cont este acela că ne vor veni din urmă lucruri pe care nu le-am încheiat la timpul lor. Ele vor veni pentru a ne învăţa ceea ce iniţial am omis sau am refuzat să observăm. Mai trebuie spus şi că daca nu le vom asimila ca şi lectii, ele vor reveni, din timp în timp, la diferite intersecţii ale cifrei 7, pentru a ne ajuta să le înglobîm ca experienţă.
 
Alegerile pe care le vom lua astazi vor părea solide şi de încredere iniţial, pentru ca mai apoi să pară neînchegate, instabile, iar această situaţie ne va bulversa. Ni se vor deschide căi pe care nu vom şti cum să le abordăm şi nu din lipsa de claritate, ci pentru că, trebuie subliniat, întreaga lună Noiembria va sta sub semnul degringoladei în ceea ce privesc alegerile. Atunci când ai o singură variantă este simplu de tot, pentru că nu trebuie să alegi şi ştii clar ce trebuie să faci. Va fi ca atunci când îi dai unui copil o bomboană, iar el este mulţumit şi o acceptă fără rezerve. Însă dacă îl vei pune în faţa posibilităţii de a alege între două sau chiar mai multe bomboane va devini încurcat si, pe cale de consecinţă, mulţumirea pentru bomboana aromată va scădea, gândindu-se dacă oare a făcut alegerea corectă. Tocmai din aceste considerente este bine să facem alegerea cât mai conştient şi în concordanţă cu nevoile reale.
 
Cine este prieten al culorilor, poate purta astăzi violet, ca pe un talisman al zilei. Fie că este o eşarfă, o cravată sau o panglică legată la mână ori o brăţară cu această culoare, îi poate aduce celui care o poartă un plus de încredere, dar doar pentru astăzi. Mâine este o altă zi….cu alte culori.
 
Prin urmare, cheile zilei sunt: alegerea unui scop bine definit şi a unei căi de urmat, cântărite cu ambele talere în egală măsură: cel al raţiunii pe de o parte, iar de cealaltă parte al sentimentului lucrului bine ales. Însă nu trebuie să uităm să fim atenţi la ce anume revine, pentru a înlătura prin asimilare.
 
Omul cu adevărat liber este cel care are mai multe opţiuni. 
Mintea ta este o grădină. Gândurile tale sunt seminţe. Poţi cultiva buruieni sau poţi cultiva flori. Alege!
Succes!
 
Oana Dominte
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările