Soluţia pentru cei care uită masca acasă sau o poartă pe braţ: „Hide-a-Mask“, o şapcă ce are masca încorporată

Soluţia
pentru cei care uită masca acasă sau o poartă pe braţ: „Hide-a-Mask“, o şapcă ce are masca încorporată

Hide-a-Mask FOTO kickstarter.com

Dacă te-ai săturat să uiţi masca acasă sau să o ţii prinsă de brat atunci când nu este necesar să o porţi, află că un producător străin s-a gândit la soluţia pentru această problemă şi a creat „Hide-a-Mask“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pare o simplă şapcă de baseball dar e mai mult decât atât. Sub cozoroc, prinsă cu capse magnetice e o mască de protecţie. O tragi pe faţă şi gata. Baretele măştii sunt reglabile, aşa că n-o să te deranjeze la urechi ca măştile obişnuite.

Masca este detaşabilă, poate fi scoasă pentru dezinfectare, după care se ataşează la loc. Poţi şi să fii în trend, îţi alegi culoarea care te avantajează.

„Suntem recunoscători pentru primii noştri susţinători care, ca şi noi, consideră că a avea o mască la îndemână este o modalitate excelentă de a merge în magazine, aeroporturi şi alte locuri publice în timpul pandemiei”, a declarat Tim Hickman, co-fondatorul Hide-a-Mask. „Experţii spun că purtarea măştilor poate ajuta la încetinirea răspândirii COVID-19, aşa că ne-am propus să oferim o soluţie la accesibilitatea purtăii acesteia, convenabilă şi întotdeauna acolo când aveţi nevoie.”


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: