O femeie îşi vinde unghiile pe care nu le-a mai tăiat de 6 ani. Câţi bani i-a oferit primul cumpărător

O
femeie îşi vinde unghiile pe care nu le-a mai tăiat de 6 ani. Câţi bani i-a
oferit primul cumpărător

Elena Shilenkova

O tânără din Rusia nu şi-a tăiat unghiile timp de şase ani. Acum îşi vinde unghiile pe sute de dolari, un cumpărător anonim scoţând din buzunar 1,273 de dolari pentru o singură unghie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elena Shilenkova, o femeie de 36 de ani din Rusia, şi-a tăiat unghiile de 150 de centimetri, după şase ani. Aşa şi-a depăşit propriul record de 83 de centimetri, scrie mediafax.ro

Femeia a făcut public clipul în care îşi taie unghiile. Ea a spus că unghiile nu o încurcau în niciun fel în activităţile zilnice. De asemenea, spune că putea face sport fără niciun disconfort.

 „Singurele lucruri pe care nu le-am putut face în ultimii şase ani au fost să amestec carne tocată şi să înot“, povesteşte ea.

Elena a decis acum să îşi vândă unghiile şi are deja numeroase oferte. Eşti curios la ce preţ a vândut una din unghiile sale? Ei bine, un cumpărător anonim a scos din buzunar 1,273 de dolari pentru o unghie, scrie dailystar.co.uk.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: