Live BBC întrerupt de o fetiţă care căuta un loc pentru tabloul său cu unicorn. Momentul a făcut deliciul telespectatorilor

Live BBC întrerupt de o fetiţă
care căuta un loc pentru tabloul său cu unicorn. Momentul a făcut deliciul
telespectatorilor

Scarlet şi mama sa

O fetiţă a reuşit să întrerupă un live difuzat pe postul BBC, apărând în cadrul mamei sale şi întrebând unde ar putea să-şi pună tabloul cu unicorn. Secvenţele au făcut deliciul telespectatorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un interviu în direct difuzat pe canalul BBC News a fost înterupt în cel mai dulce mod. În timp medicul Clare Wenham discuta cu jurnalistul Christian Fraser, aceştia au fost întrerupţi de micuţa Scarlett. Fetiţa medicului  era nedumirită cu privire la poziţionarea cea mai potrivită a tabloului său cu unicorn.

S-a apropiat de mama ei pentru a-i cere ajutorul, însă femeia a încercat să continue interviul, deşi era în mod clar distrasă

După ce a întrebat-o care este numele fiicei sale, Christian Fraser i-a spus râzând lui Charlet că tabloul s-ar potrivi cel mai bine pe raftul de jos al dulapului din camera.

Momenul a ajuns viral, telespectatorii exprimându-şi opinia cu privire la acest incident:

„Este cel mai dulce lucru pe care l-am văzut astăzi”, a comentat un unul dintre telespactatori pe chat.

„Este minunat şi, fără îndoială, o realitate pentru atât de mulţi dintre părinţii care lucrează de acasă în această perioadă”, a adăugat un altul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: