Jumatate din drumurile judetene sunt aproape impracticabile

Ieri, imediat dupa pranz, un viscol puternic dadea batai de cap drumarilor care se luptau cu nametii in preajma municipiului Pascani. Conform situatiei oferite de angajati ai Directiei Judetene de

Ieri, imediat dupa pranz, un viscol puternic dadea batai de cap drumarilor care se luptau cu nametii in preajma municipiului Pascani. Conform situatiei oferite de angajati ai Directiei Judetene de Drumuri, ninsorile care nu au contenit in ultimele doua zile au facut ca aproximativ 50% din drumurile judetene sa fie doar partial practicabile, din cauza troienelor. Cu ajutorul elicopterului sanitar, ieri dimineata a fost salvata o gravida din comuna Fantanele, a saptea oara mama, careia i s-a rupt membrana in urma cu doua zile, insa ambulanta nu a reusit sa intervina. Elicopterul nu putea zbura la Oteleni, unde un copil cu traumatisme si doi adulti asteptau sa fie transportati la spital. Drumarii spuneau ca, din cauza viscolului, se vad nevoiti sa trimita o autofreza pentru a escorta o ambulanta. Draguseniul a ramas sambata noaptea fara energie electrica, transformatorul distrus complet urmand a fi inlocuit astazi. 20 de echipe de energeticieni asigurau permanenta in cazul avarierii retelelor in zona Pascaniului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările