Horoscop 17-30 septembrie. Mercur devine retrograd la finalul lunii: vom obţine ceea ce dorim doar dacă facem compromisuri

Horoscop 17-30 septembrie. Mercur devine retrograd la finalul lunii: vom obţine ceea ce dorim doar dacă facem compromisuri

Mercur devine retrograd la sfârşitul lunii septembrie FOTO Shutterstock

Chiar dacă în această lună ai simţit nevoia de control impusă de zodia Fecioară, Luna Plină, care se va afla în zodia Peşti începând din ziua de 20 septembrie, îţi aminteşte că, uneori, este mai bine să accepţi situaţiile în care eşti prins şi să faci compromisuri, fără a încerca să schimbi ceva cu forţa. Este o lecţie deosebit de importantă cu care vei intra în sezonul zodiei Balanţă, începând din data de 22 septembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spre finalul lunii septembrie, începând cu 27, planeta Mercur va fi retrogradă până în 16 octombrie, ceea ce va aduce probleme legate de comunicare, neînţelegeri, probleme legate de documente, interpretări greşite de mesaje. De aceea, este necesar să ne apropiem mai mult de cei dragi, să ne împăcăm cu cei cu care avem supărări şi să scoatem la iveală secrete dacă este cazul, pentru a nu fi destabilizaţi complet atunci când unele adevăruri neliniştitoare vor fi dezvăluite în luna dificilă care se apropie.

Apropierea dintre Mercur şi Jupiter va aduce o lumină de bun augur asupra oricui alege să spună adevărul şi să pledeze pentru el, îndeosebi în ziua de 20 septembrie, când Luna plină este în zodia Peşti.

Este posibil să simţi că trebuie să fii mai atent la ceea ce spui şi ce faci, pentru a nu crea neînţelegeri. Meditează asupra obiectivelor tale şi rezervă-ţi timp ca să planifici următoarele tale acţiuni, mai degrabă decât să iei măsuri directe. Sezonul Balanţei pune accentul pe relaţiile romantice şi echilibrul personal. Vei dori să foloseşti următoarea perioadă pentru a răsfăţul tău şi al celor dragi.

Berbec

Vei primi ajutor de la prieteni şi suport de la susţinători, dar chiar şi aşa, în continuare, nu este indicat să porneşti pe noi direcţii, cu noi proiecte, căci ele îţi  consuma toată energia şi vei lăsa altele în urmă, neterminate. Subiectivitatea percepţiei te va ajuta să evaluezi corect comportamentul propriu. Afectiv, în relaţiile amoroase, înstrăinarea este posibilă din cauza manifestării geloziei şi a conflictelor de proprietate. Nici separarea nu este exclusă. 

Citeşte aici previziunile astrale pentru următoarele două săptămâni, pentru fiecare zodie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările