Gestul inedit prin care un poliţist îi determină pe oameni să stea acasă. Ce poartă omul legii pe stradă VIDEO

Gestul inedit prin care un poliţist îi determină pe oameni să stea acasă. Ce poartă omul legii pe stradă VIDEO

Poliţistul indian Rajesh Babu

Un poliţist din India a apelat la o nouă modalitate de a-i face pe cetăţeni să nu iasă din case, în contextul pandemiei de coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţistul indian Rajesh Babu a decis să poarte o inedită cască în timpul misiunilor de patrulare prin oraş, pentru a-i convinge pe trecători sau şoferi să stea în case.

„Aplicăm toate metodele posibile pentru a-i face pe oameni să nu mai iasă pe străzi. Această cască este una dintre metodele aplicate. Încercăm o abordare diferită. Dacă port asta pe cap, trecătorii se vor gândi mai mult la coronavirus. În special copiii“, a declarat poliţistul.

Conform reprezentanţilor poliţiei, care se află zilnic, 24 de ore din 24, în misiuni pe străzi, „Casca Corona“ s-a dovedit a fi utilă în a-i face pe oameni să conştientizeze pericolul încălcării regulilor de carantină impuse şi în India.

Potrivit datelor oferite de Institutul Johns Hopkins, India se apropie de 1000 de cazuri confirmate cu coronavirus, în timp ce numărul deceselor a ajuns la 25.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: