Exerciţii extreme de supravieţuire. Soldaţi filmaţi în timp ce beau sânge de şarpe VIDEO

Exerciţii extreme de supravieţuire. Soldaţi filmaţi în timp ce beau sânge de şarpe VIDEO

FOTO.nairaland.com

Trupele americane şi thailandeze au luat parte la exerciţii de supravieţuire în condiţii extreme, cu numele de cod “Cobra de aur”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Puşcaşii marini americani au luat parte la un stagiu de supravieţuire în jungla thailandeză. Soldaţii au fost puşi să bea sânge de şarpe ţi să mănânce soparle gecko, tarantule şi scorpioni vii, după ce au învăţat de la militarii thailandezi cum să le elimine veninul.

Militarii thailandezi le-au arătat camarazilor cum pot evada din strânsoarea unui piton, dar  şi cum pot îmblânzi o cobră. La nevoie, în lipsă de apă potabilă, sângele şarpelui poate fi folosit pentru hidratare. Unii s-au încumetat să-l încerce, scrie ştirileprotv.ro

În afară de Thailanda şi Statele Unite, alte şapte tări asiatice participă activ la exerciţiile de supravieţuire în condiţii extreme - pe apă şi pe uscat. Aceştia participă la antrenamente militare, dar şi exerciţii pentru intervenţii comune în situaţii de dezastre naturale sau operaţiuni umanitare. La acţiuni iau parte, în total, zece mii de militari. Aproape jumătate dintre ei sunt americani. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: