Clipul care face înconjurul lumii. Un tânăr îşi cere în căsătorie iubita înainte ca ea moară de cancer VIDEO

Clipul care face înconjurul lumii. Un tânăr îşi cere în căsătorie iubita înainte ca ea moară de cancer VIDEO

Edoardo Parisi şi iubita în momentul cererii în căsătorie

Un clip emoţionant s-a răspândit pe reţelele sociale, în Italia. Un tânăr şi-a cerut în căsătorie iubita, internată în spital în stare gravă. Ea a murit după două zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Momentul a avut loc în Fucecchio, Firenze. Edoardo Parisi, în vârstă de 32 anni, şi-a surprins iubita la spital. A îngenuncheat lângă patul ei şi i-a oferit un inel: „Vrei să te căsătoreşti cu mine?”.

„Dar ce zici? Eşti nebun?!”, a reacţionat Chiara Giuntoli. Fata a acceptat cu ochii în lacrimi. După două zile ea a încetat din viaţă. Se lupta de doi ani cu o tumoare,  scrie Corriere della Sera, citat de stirilepotv.ro

„M-am gândit că acesta ar trebui să fie momentul nostru”, a explicat tânărul, care a postat înregistrarea pe facebook, alături de un mesaj pentru iubita lui.

„Cât timp ai fost bolnavă, nu ai fost niciodată tristă. Nu pentru că nu înţelegeai situaţia, ci pentru că ştiai că tristeţea ta m-ar fi afectat şi pe mine. Ai zâmbit mereu şi ai luptat. (...) Acum ştiu că dacă dragostea e adevărată, nimic nu poate despărţi două persoane făcute pentru a fi împreună. Te iubesc!”, a scris Edoardo.

VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările