Bărbaţii cheltuiesc mai mulţi bani pe pantofi decât femeile

Bărbaţii cheltuiesc mai mulţi bani pe pantofi decât femeile

Bărbaţii sunt mai pretenţioşi decât femeile cu pantofii lor FOTO vegankicks.com

Deşi erau cei mai mari nemulţumiţi de sumele cheltuite de femei pe pantofi, au cedat tentaţiilor şi au devenit cumpărători avizi de pantofi, arată cifre publicate de presa internaţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbaţii tineri, în special categoria care cuprinde de la 16 la 24 de ani, sunt cu 15% mai interesaţi de aceste accesorii decât femeile, potrivit „Daily Mail”. Reprezentanţii sexului puternic au devenit conştiincioşi în faţa modei, după ani de insistenţe, şi au ajuns chiar să cheltuie mai mulţi bani decât femeile pe pantofi.

Potrivit companiei de cercetare de piaţă Mintel, bărbaţii care au până în 45 de ani, în special cei foarte tineri, sunt pasionaţi de numeroasele oferte şi atenţi cu perechile pe care şi le achiziţionează. Ceea ce nu se poate spune despre categoria de bărbaţi care au mai mult de 45 de ani. Aceştia nu sunt foarte entuziaşti când vine vorba de investiţii noi în accesorii, mulţumindu-se cu perechile vechi.

Când vine vorba de cantitate, femeile sunt de neîntrecut. Acestea vor cumpăra, mai degrabă, mai multe perechi ieftine într-un an, în timp ce bărbaţii vor investi mai rar, dar în perechi mai scumpe, preferabil care să aparţină unor designeri cunoscuţi sau branduri celebre.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările