A primit cadou casa de la munte în care şi-a petrecut copilăria şi i-a gândit o amenajare cu aer cinematic

A primit cadou casa de la munte în care şi-a petrecut
copilăria şi i-a gândit o amenajare cu aer cinematic

La 900 metri altitudine, cu pădurea în spate şi Masivul Bucegi în faţă, casa de la munte, aşa cum o numeşte Laura Muşat, este o mică bijuterie.

Una care parcă vine cu promisiunea unei vieţi liniştite: pe ferestre poţi privi neîntrerupt freamătul codrului, dacă-i frig faci focul în şemineu, dacă-i cald te muţi în curte, lângă iaz şi te bucuri de natură. De fapt, natura e şi în afară, dar şi înăuntru. Când a primit casa cadou de ziua ei de naştere, în 2018, Laura şi-a asumat să aibă grijă de ea, să o valorifice. Şi a făcut asta printr-o amenajare care pare să respecte şi să armonizeze întru totul cu peisajul înconjurător. Care-i la o aruncătură de băţ, căci curtea din spate are ieşire direct în pădure, iar de pe terasa din faţă se vede tot lanţul muntos, de la cota 2000 până la Crucea Caraiman.

amenajare sera casa la munte

„Casa de la munte, cum o denumim noi, are 27 ani şi este o casă pe două etaje, construită din lemn de părinţii mei, în 1993, când au aflat că vor avea primul lor copil – pe mine”, povesteşte Laura.

Continuarea articolului, aici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările