Fotomodelul senior Rodica Paléologue, care a cucerit lumea modei pariziene la 60 de ani, vine în România FOTO

Fotomodelul senior Rodica Paléologue, care a cucerit lumea modei pariziene la 60 de ani, vine în România FOTO

Rodica Paléologue va susţine o conferinţă în cadrul evenimentului Digital Divas 2018, care are loc pe 24 aprilie, la Palatul Bragadiru

Rodica Paléologue, românca devenită fotomodel internaţional de succes la Paris, la vârsta de 60 de ani, este invitat special la evenimentul Digital Divas by Avon 2018, unde le va dezvălui femeilor din industria modei secretele frumuseţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotomodelul senior Rodica Paléologue, românca de 60 de ani cunoscută şi sub numele de scenă Rodica von Buta, crescută în Bărăgan, cunoscătoare a nouă limbi străine, este manechin la Paris din anul 2011 şi se bucură de un succes fabulos în modă. 

Cu o poveste unică şi de un rafinament deosebit, Rodica Paléologue ne va arăta ce înseamnă stilul la 60 de ani în cadrul evenimentului Digital Divas by AVON, care va avea loc pe 24 aprilie 2018 la Palatul Bragadiru din Bucureşti, unde va vorbi în faţa a câteva sute de femei despre stil, autenticitate şi frumuseţe fără vârstă.
 
Rodica Paléologue va fi prezentă la eveniment în calitate de invitat special şi va vorbi în cadrul conferinţei care precede Gala. Aceasta cuprinde trei sesiuni - una dedicată influencerilor români care ating succesul internaţional, una despre lecţiile colaborărilor dintre influenceri şi branduri şi cea de a treia, dedicată autenticităţii.

 
Alături de Rodica Paléologue, la Digital Divas 2018 vor participa şi alte personalităţi, printre care Antonia, Anca Serea şi Adrian Sînă, Dana Rogoz, Maurice Munteanu, Vali Bărbulescu, Landiana şi alte nume sonore din industria modei şi a frumuseţii.
 
Ajuns la a şaptea ediţie, evenimentul Digital Divas premiază influencerii de beauty & fashion din România, iar publicul larg votează, alături de un juriu format din peste 30 de specialişti din domeniul modei, frumuseţii şi al comunicării online. Gala de premiere Digital Divas 2018 are loc la orele 20.00.
 
Programul complet al conferinţei îl puteţi găsi AICI.
Evenimentul va fi transmis live, pe site-ul digitaldivas.ro.
 

Povestea modelului Rodica Paléologue (Rodica von Buta)

 
Rodica Paléologue are o poveste impresionantă; provine dintr-o familie refugiată din Bucovina şi a fost deportată la vârsta de un an într-o mică localitate, astăzi dispărută, din mijlocul Bărăganului, împreună cu familia sa. În adolescenţă avea deja grijile unui deţinut politic, dar a reuşit să studieze Limbile Clasice. Acum 30 de ani a cerut să plece în Franţa, unde s-a înscris şi la Sorbona. Celebrul fotomodel cunoaşte nouă limbi străine, printre care latina, sanscrita şi greaca veche. A lucrat pentru Muzeul Luvru, a creat fondurile de carte în latină, greacă veche şi Bizanţ pentru noua Bibliotecă a Franţei şi, după aceea a fost, timp de 22 de ani, coordonatoarea colecţiilor de carte în limba română de la Biblioteca Naţională a Franţei. 
 
Preocuparea pentru modă a debutat devreme, încă timpul copilăriei, când îşi alegea cu grijă rochiile albe, pe care adesea le şi concepea, le desena şi le cosea singură, iar mama ei, de la care învăţase totul, îi coafa părul cu o buclă.  Rodica şi-a creat propriul stil vestimentar, care este şic şi simplu, completat de accesorii ieşite din comun. Cu ani mai târziu, în 2011, a fost remarcată în holul unei insituţii de un tânăr din industria modei, surprins de frumuseţea şi trăsăturile ei fascinante, care i-a propus o campanie publicitară. Aşa a început aventura Rodicăi Paléologue în modă, conducând la colaborări cu mai multe case de modă din Franţa, Japonia şi Italia, printre care Bulgari, Chanel şi Louis Vuitton, pentru care a apărut într-un scurtmetraj alături de David Bowie.
 
 
citeste totul despre: