Trăsăturile amantei perfecte. Cum arată şi ce educaţie ar trebui să aibă femeia cu care bărbaţii şi-ar înşela nevasta

Trăsăturile amantei perfecte. Cum arată şi ce educaţie ar trebui să aibă femeia cu care bărbaţii şi-ar înşela nevasta

În urma unui studiu, cercetătorii au realizat un portret robot al amantei perfecte/FOTO www.gbooza.com

Cercetătorii s-au întrebat cum trebuie să arate o femeie pentru a seduce un bărbat deja căsătorit, mai ales dacă are o soţie foarte atrăgătoare. În urma unui studiu, ei au aflat trăsăturile şi personalitatea amantei ideale, apreciate de cei mai mulţi dintre bărbaţii care au luat parte la cercetare.

Studiul a fost realizat de site-ul matrimonial SeekingArrangement.com, pe 468.000 de bărbaţi căsătoriţi. Cercetătorii au urmărit căutările online ale acestora şi mesajele trimise de ei altor femei, pentru a stabili trăsăturile amantei perfecte: aspectul fizic, formele, vârsta, ocupaţia, etnia, educaţia, personalitatea.

Astfel, ei au realizat un portret robot foarte interesant, scrie Yourtango. Amanta perfectă trebuie să aibă între 25 şi 31 de ani, să fie blondă (61% dintre bărbaţi au ales această culoare a părului), cu ochii verzi (47% preferă ochii verzi), constituţie atletică (33%), măsura 32D la sutien (adică sâni destul de mari, n.r.). În privinţa rasei, cei mai mulţi bărbaţi ar dori o amantă caucaziană (32%) sau asiatică (30%).

De asemenea, amanta perfectă nu trebuie să fumeze şi nici să consume prea mult alcool. Ideal ar fi ca ea să bea numai ocazional, se arată în acest studiu.

Şi în ce priveşte personalitatea amantei ideale, bărbaţii sunt destul de pretenţioşi: vor ca ea să fie cât mai deschisă la minte, senzuală, plină de energie şi să facă yoga. Foarte interesant este că 86% dintre bărbaţii care au luat parte la studiu caută o amantă care să fi terminat facultatea, sau să fie studentă.

Toate aceste detalii i-au ajutat pe cercetători să înţeleagă ce fel de femeie caută bărbaţii care vor o amantă: ea trebuie să fie destul de matură şi educată pentru a înţelege ce presupune o relaţie extraconjugală, dar şi suficient de tânără pentru a-i face şi pe ei să se simtă tineri şi în formă, precizează Brandon Wade, coordonatorul studiului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările