Cele mai ciudate obiecte cu care se masturbează femeile: de la motoraşul de la acvariul cu peşti la baterii

Cele mai ciudate obiecte cu care se masturbează femeile: de la motoraşul de la acvariul cu peşti la baterii

FOTO Arhivă Adevărul

Zicala „necesitatea este mama invenţiilor” se potriveşte de minune când vine vorba de masturbarea feminină. Dacă bărbaţii se pot „baza” oricând pe mâinile lor în obţinerea unui orgasm, femeile trebuie să acorde atenţie sporită acestui aspect, iar uneori, în lipsa unor obiecte create special în acest scop, reprezentantele sexului frumos recurg la obiecte ciudate, dar pe care le au la îndemână.

Publicaţia online pentru femei „Women’s Health” a realizat, un sondaj în cadrul căruia femeile au răspuns la întrebarea „care este cel mai ciudat obiect cu care te-ai masturbat?”. Iată ce au răspuns cele mai îndrăzneţe dintre participante: 

Motoraşul de la acvariul cu peşti

„Eram doar un copil pe atunci, prea tânără să ştiu ce este un vibrator, dar destul de mare să descopăr şi să îmi placă să mă masturbez. La început mă frecam de perne, ursuleţi, şi eram fascinată de senzaţiile pe care le aveam, de fierbinţeala din zona genitală. Apoi am observant motoraşul acvariului cu peşti, care vibra într-un mod ciudat. M-am gândit că va funcţiona mai bine, aşa că l-am pus în priză, mi l-am aşezat între picioare şi am avut orgasm. Apoi am repetat experienţa”, povesteşte Nel K.

Aparatul de masaj pentru spate 

„Când eu şi cea mai bună prietena a mea eram adolescente, mereu pierdeam vremea acasă la mătuşa ei. Într-o zi am dat peste aparatul de masaj pentru spate al femeii şi ne-am gândit imediat la metode alternative de folosire. Aveam genul ăla de relaţie în care vorbeam vrute şi nevrute şi făceam absolut orice împreună, aşa că nu ne-a luat mult să ne hotărâm să folosim aparatul de masaj al mătuşii ei pe post de vibrator. A fost cu siguranţă o experienţă care ne-a apropiat, iar la puţin timp după asta mi-am cumpărat primul vibrator adevărat”, mărturiseşte Sara C.

Mânerul de la o oglindă

„Am încercat ondulatorul de păr, un castravete, jetul de apă, o pernă şi mânerul de la o oglindă. Nu mă judecaţi”, spune Danae P.

Un telefon mobil

„Odată, într-o călătorie, mi-am descărcat o aplicaţie care făcea telefonul să vibreze, apoi mi-am pus telefonul mobil într-o pungă de plastic şi m-am masturbat cu el. Aplicaţia oferea doar două viteze de vibrare, aşa cu nu am reuşit să ajung la orgasm”, precizează Emily O. 

Jeturile de apă din jacuzzi

„Când eram mai tânără mă masturbam cu ajutorul jeturilor de apă de la piscina publică şi de la jacuzzi. Abia apoi am realizat că este foarte ciudat să ai orgasm aşa, în public. Tot ce ştiam atunci era că mă simt extraordinar, aşa că mă poziţionam în faţa lor şi mă prefăceam că pierd vremea pur şi simplu sau că admir marginea piscinei. Spre că nu era foarte evident ce făceam de fapt”, povesteşte Kim C.

Mâncare congelată

„În adolescenţă căutam prin casă lucruri cu care aş fi putut să mă masturbez. Aveam hot dog în congelator şi, dintr-un motiv anume, am crezut că ar fi o idee bună să îi folosesc în acest scop. Am pus un prezervativ pe unul şi am început, însă doar pentru un minut, apoi m-am oprit. Era prea rece şi asta strica totul, deşi mărimea şi forma erau perfecte”, spune Marissa G.

O baterie sau coada lamei de ras

„Am folosit o lanternă, banane, coada lamei de ras sau baterii. Toate mi-au plăcut. Banana o foloseam pe post de dildo, bateriile sunt mici şi compacte, un fel de mini dildo, coada lamei de ras era numai bună la duş, iar lanterna era perferata mea, datorită mărimii ei. Au trecut 20 de ani de cânt am folosit-o prima dată şi încă o folosesc cu mare plăcere. Acum sunt şi mai mari”, mărturiseşte Alison T.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările