„Adevărul“ retrage articolul „Cum recunoşti o femeie uşoară. Semnele care o dau de gol că se gândeşte numai la sex“

„Adevărul“ retrage articolul „Cum recunoşti o femeie uşoară. Semnele care o dau de gol că se gândeşte numai la sex“

Redacţia „Adevărul“ a decis să retragă textul „Cum recunoşti o femeie uşoară. Semnele care o dau de gol că se gândeşte numai la sex“, publicat în data de 17 iulie 2015, pe site-ul adevarul.ro, acesta fiind o eroare regretabilă pentru care ne cerem scuze faţă de cititori.

Textul publicat contravine valorilor şi principiilor pe care se bazează redacţia „Adevărul“, tocmai de aceea ne cerem scuze în faţa cititorilor noştri pentru orice inconvenient creat, atât prin publicarea textului în primă fază, cât şi prin decizia de a-l retrage de pe site-ul adevarul.ro.

„Adevărul“ încurajează dialogul constructiv, garantând libertatea ideilor. În acest caz, redacţia vrea să sublinieze că „Adevărul“ nu stimulează violenţa sexuală, sexismul sau prejudecăţile, ci, din contră, îşi doreşte să atragă atenţia asupra acestor atitudini greşite şi a practicii lor în societatea românească. 

Vă mulţumim pentru că ne sunteţi alături şi că ne ajutaţi să creştem în fiecare zi, să ne îndreptăm greşelile şi să construim un spaţiu de dezbatere deschis şi curat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările