5 gesturi pe care le face doar un bărbat cu adevărat îndrăgostit

5 gesturi pe care le face doar un bărbat cu adevărat îndrăgostit

E atât de îndrăgostit de tine cum eşti şi tu de el? Fii atentă la gesturile care îl dau de gol.

E atât de îndrăgostit de tine cum eşti şi tu de el? Dacă aceasta este întrebarea care te frământă, află din aceste 5 gesturi dacă te iubeşte cu adevărat!

Te va respecta

Respectul este baza oricărei relaţii. Dacă un bărbat nu respectă femeia cu care este şi o vede doar ca pe un mod de a-şi îndeplini fanteziile sau ca pe cineva de care doar are nevoie, atunci nu o iubeşte cu adevărat. Este posibil să ţină la ea, dar să nu fie îndrăgostit. Dacă un bărbat iubeşte, atunci nu-i va da ordine femeii de lângă el, ci o preţui şi-i va cere sfatul ori de câte ori vrea să facă ceva care-i implică pe amândoi.

Va fi sincer cu tine

Atunci când la mijloc nu sunt sentimente, partenerul tău va încerca să joace rolul bărbatului perfect. Dacă este cu adevărat îndrăgostit de tine nu va încerca mereu să-ţi facă pe plac, doar, doar vei accepta să-ţi petreci noaptea cu el. Nu-ţi va face promisiuni greu de îndeplinit, ci dimpotrivă, îţi va spune spune atunci când ceva nu funcţionează în relaţia voastră.

Află care sunt cele 5 gesturi pe care le face doar un bărbat îndrăgostit pe www.clickpentrufemei.ro

 

 

Top 6 zodii nesuferite într-o relaţie

Semnele care spun că eşti gata pentru o nouă relaţie

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările