Chifle la cuptor umplute cu ceapă caramelizată, caşcaval şi şuncă

Chifle la cuptor umplute cu ceapă caramelizată, caşcaval şi şuncă

Chifle la cuptor, umplute cu ceapă caramelizată, caşcaval şi şuncă

O reţetă rapidă, care necesită puţine ingrediente şi cu un nivel scăzut de dificultate, chiflele umplute pot fi servite în orice moment al zilei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ingrediente:

  •          8 chifle
  •          2 linguri unt, topit
  •    felii de caşcaval
  •          sare şi piper
  •          sunca, roşii, ceapă caramelizată
  •          8 ouă  


Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 170C. Tăiaţi partea superioară a fiecărei chifle si scobiti miezul. Ungeţi cu unt si condimentaţi cu sare şi piper.

Umpleti cu sunca, roşii, ceapă caramelizată şi spargeţi un ou deasupra şi puneţi capacul chiflei.

Transferaţi într-o tava şi coaceţi 10-12 minute.

Serviti calde.

Sursa: restaurantedelux.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: