VIDEO Momentul în care Donald Trump uită pentru o clipă că are un fiu cu soţia sa Melania

VIDEO Momentul în care Donald Trump uită pentru o clipă că are un fiu cu soţia sa Melania

Melania, Donald şi Barron Trump FOTO Arhivă

Preşedintele american Donald Trump a uitat pentru o clipă că are un fiu cu actuala sa soţie, stârnind amuzamentul internauţilor şi criticilor săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prea preocupat să redea măreţia Americii, sloganul său de campanie, liderul de la Casa Albă a uitat pentru o clipă că are un fiu în vârstă de 13 ani cu cea de-a treia sa soţie, fostul model de origine slovenă Melania Knauss, scrie The Huffington Post.

Vorbind într-o conferinţă de presă despre pericolul ţigărilor electronice, cel de-al 45-lea preşedinte american a justificat implicarea soţiei sale prin faptul că „ea are un fiu“. Dându-şi seama imediat de gafa făcută, Donald Trump s-a corectat adăugând: „împreună“. La conferinţă asista şi Melania Trump.

Donald şi Melania Trump s-au căsătorit în 2005 şi au un fiu împreună, Barron, născut pe 20 martie 2006.

Pentru Melania Trump, Barron este singurul copil. În schimb, pentru soţul ei, este al cincilea, după Donald Jr (41 de ani), Ivanka (37 de ani), Eric (35 de ani) şi Tiffany (25 de ani).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: