Un cuplu de pedofili acuzaţi că şi-au abuzat fiica de 2 ani şi că doreau să-şi violeze copilul nenăscut, închişi pe viaţă

Un cuplu de pedofili acuzaţi că şi-au abuzat fiica de 2
ani şi că doreau să-şi violeze copilul nenăscut, închişi pe viaţă

Gerrad Coddington, condamnat pe viaţă, fără să poată cere eliberare condiţionată FOTO Galvin County Jail

Părinţii pedofili care şi-au abuzat fiica de doi ani, imaginându-şi că-şi abuzează sexual copilul nenăscut, au fost condamnaţi pe viaţă, relatează The Sun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gerrad Coddington, de 25 ani, şi Christina Nelson-Coddington, de 29 ani, din Oklahoma, îşi imaginau un incest cu un copil nenăscut în timp ce îşi legau, băteau şi violau propriul copil.

Sentinţa în cazul părinţilor pedofili este definitivă.

Procurorul General Mike Hunter a declarat că nu a văzut niciodată o faptă mai gravă.

„Aceşti doi indivizi au săvârşit fapte oribile de abuz sexual şi violenţă. Sunt oameni răi şi prezintă pericol pentru societate, de aceea am cerut ca pedeapsa pentru ei să fie maximă”, a mai spus Mike Hunter.

Ancheta împotriva părinţilor pedofili a fost începută după ce Centrul Naţional Pentru Copiii Dispăruţi şi Exploataţi a sesizat autorităţile cu privire la un presupus schimb de imagini pornografice cu minori pe Facebook.

Ancheta a descoperit că părinţii au abuzat sexual mai multe victime. O fetiţă de 6 ani a fost încătuşată şi torturată cu un pistol cu electroşocuri.

„Copiii sunt cei mai vulnerabili şi lipsiţi de apărare, iar crimele împotriva lor nu vor fi niciodată tolerate”, a spus Mike Hunter. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: