Violurile şi perversiunile de neimaginat la care au fost supuşi doi băieţi de către fosta concubină a tatălui şi noul ei iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Inilah.com
Foto: Inilah.com

Tribunalul Vâlcea a stabilit acordarea de compensaţii financiare de câte 12.000 de lei pentru victimele minore ale unor violuri şi perversiuni de neimaginat. Este vorba de doi băieţi, de 9 şi respectiv 7 ani, abuzaţi sexual de un adolescent de 15 ani şi o fată de 17 ani.

Solicitarea privind compensaţiile financiare, admisă de instanţă în toamna anului 2019, a fost formulată de tatăl copiilor în paralel cu procesul penal în care G.G.M. este judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi corupere sexuală iar S.I.N., pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la viol, corupere sexuală şi contaminare venerică.

Faptele pentru care cei doi urmează să răspundă în intanţă s-au petrecut la începutul anului 2016, când tatăl copiilor, de profesie taximetrist, a apelat la S.I.N. (atunci, în vârstă de 17 ani), fosta sa concubină, să aibă grijă de cei doi copii, în lipsa sa.

„În timp ce tatăl minorilor lipsea de la domiciliu, inculpata S.I.N. se întâlnea în locuinţa acestuia cu numitul G.G.M., vecin în vârstă de 15 ani, la data respectivă, cu care întreţinea relaţii sexuale, în prezenţa persoanelor vătămate minore A.M.V., în vârstă de 9 ani la acea dată şi A.D.A., în vârstă de 7 ani la data săvârşirii faptelor”, se arată în considerentele deciziei 1161/2019, pronunţată de Tribunalul Vâlcea, în cererea de acordare a unor compensaţii financiare (www.rolii.ro) formulată de tatăl copiilor.

Chinurile crunte la care care au fost supuşi copiii

Potrivit actelor de urmărire penală, fosta concubină a tatălui şi noul ei iubit în vârstă de 15 ani, întreţineau raporturi sexuale normale orale şi anale în aceeaşi cameră în care băieţii erau trimişi să doarmă, sub privirile copiilor. Ulterior, cei doi i-au implicat şi pe micuţi în perversiunle lor.

„În mai multe rânduri, inculpata S.I.N. a înlesnit inculpatului G.G.M. întreţinerea raporturilor sexuale anale neconsimţite cu persoana vătămată minoră A.M.V. prin imobilizare. Astfel, inculpata îl ţinea pe copil, apăsându-l pe spate, iar inculpatul G.G.M. îl dezbrăca şi îl penetra anal", se mai arată în considerentele deciziei citate.

Şi celălalt băiat a fost violat şi supus unor perversiuni similare.

Îi ameninţa pe copii că îi omoară şi că le dă foc la casă

Tot în această perioadă, în timp ce tatăl minorilor lipsea din locuinţă, adolescentul a venit la domiciliul acestora şi, de mai multe ori, le-a dat copiilor să vizioneze materiale filmate cu caracter pornografic (inclusiv cu homosexuali), pe telefon, pe calculator sau pe tabletă, şi i-a obligat să se masturbeze împreună cu el şi să îi facă sex oral.

„Cu ocazia efectuării cercetărilor penale, s-a stabilit că inculpatul G.G.M. îi constrângea pe minori prin ameninţarea că îi omoară, că le dă foc la casă şi chiar i-a lovit cu mâinile şi cu picioarele. În ceea ce o priveşte pe inculpata S.I.N., aceasta le cerea minorilor să nu spună nimănui ce au văzut pentru că ea va afirma că ei mint şi că o să aibă grijă să se întâmple aceleaşi lucruri din nou”, se mai arată în considerentele deciziei 1161/2019, pronunţată de Tribunalul Vâlcea (rolii.ro).

După o perioadă de aproape trei luni în care copiii au fost supuşi unor abuzuri repetate, fosta concubină s-a certat cu tatăl copiilor, astfel încât ea şi parteneul ei n-au mai venit la locuinţa copiilor. 

Ulterior, tatăl a constatat că cei doi copii prezintă urme vizibile de abuz sexual şi i-a dus la medic care a confirmat nu doar violurile ci şi faptul că ce doi copii au fost infectaţi cu o boală cu transmitere sexuală.

Fost concubină şi partenerul ei au fost trimişi în judecată prin Rechizitoriu Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea din 7 martie 2019.

În procesul civil, deschis în paralel cu cel penal, tatăl copiilor a cerut compensaţii financiare pentru victimele celor doi abuzatori pedofili.

Pe 10 octombrie 2019, Tribunalul Vâlcea a apreciat că se impune admiterea în parte a cererii şi a decis „acordarea în favoarea petenţilor a unei sume de 12.000 lei, ce se încadrează în limita 10 salarii de bază minime brute pe ţară stabilite pentru anul 2019, când s-a formulat cererea. Având în vedere dispoziţiile art. 33 din Legea nr. 211/2004, suma acordată cu titlu de compensaţie financiară se suportă din bugetul de stat prin Ministerul Justiţiei”, se mai arată în considerentele deciziei citate.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite