Dezbatere Historia Live: Alegerile americane şi România

Dezbatere Historia Live: Alegerile americane şi România

Campania electorală din Statele Unite se apropie de final, dar inceritudinea privind rezultatul votului rămâne. Ultima dezbatere dintre cei doi candidaţi s-a purtat în condiţii mult mai bune decât prima, cei doi au avut în continuare numeroase atacuri la adresa adversarului, însă nu au apărut momente care să ducă la schimbări majore în rândul susţinătorilor celor două tabere.

Legăturile invocate de Donald Trump privind afacerile fiului lui Joe Binden în diverse ţări, inclusiv România, nu au fost puse pe masă, cel puţin deocamdată. Cum au performat cei doi candidaţi în ultima confruntare faţă în faţă? Care sunt şansele fiecăruia să ajungă la Casa Albă? Ce va însemna continuarea mandatului lui Donal Trump sau venirea lui Joe Binden în Biroul Oval pentru parteneriatul strategic româno-american?
 
Discutăm despre toate acestea, la Dezbaterile Historia, împreună cu Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe şi cu Iulian Fota, director general al Institutului Diplomatic Român, într-o emisiune moderată de Ion M.Ioniţă, redactor-şef Historia.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările