8 ani de închisoare pentru un tată acuzat că a ucis un bărbat care a încercat să intre în toaletă după fiica lui

8 ani de
închisoare pentru un tată acuzat că a ucis un bărbat care a încercat să intre
în toaletă după fiica lui

Foto: foxnews.com

Un tată din Arizona, despre care autorităţile afirmă că a bătut fatal un bărbat care ar fi încercat să o urmeze pe fiica lui adolescentă într-o cabină de toaletă, a fost condamnat vineri, 13 decembrie, la opt ani de închisoare.

Melvin Harris, în vârstă de 41 de ani, aştepta în afara unui magazin din Phoenix, după ce a ajuns acolo pentru a-şi lua fiica şi pe doi dintre prietenii ei. Când fiica lui a ieşit din magazin, i-a spus că un suspect, identificat ulterior drept Leon Armstrong, a încercat să intre în cabina ei din toaleta magazinului.

Harris i-a cerut unui agent de pază din magazin să se ocupe de situaţie, altfel se va ocupa chiar el, potrivit poliţiei.

Tatăl le-a declarat poliţiştilor că Armstrong l-a lovit primul, aşa că a reacţionat şi l-a lovit cu pumnul şi cu piciorul pe Armstrong, care a murit câteva zile mai târziu în urma unei leziuni cerebrale severe. Harris a pledat vinovat pentru acuzaţia de omor luna trecută, scrie Fox News.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: