Cel mai căutat terorist al Indoneziei a fost ucis în junglă în timpul unui schimb de focuri de armă cu militari şi poliţişti

Cel mai căutat terorist al Indoneziei a fost ucis în junglă în timpul unui schimb de focuri de armă cu militari şi poliţişti

Terorist Isis ucis în Indonezia Foto Twitter

Cel mai căutat militant al Indoneziei, cu legături cu gruparea Statul Islamic, a fost ucis, sâmbătă, în timpul unui schimb de focuri de armă cu militari şi poliţişti, în junglă, a anunţat armata indoneziană, potrivit AP.

Doi militanţi au fost ucişi, unul dintre ei fiind Ali Kalora. Celălalt extremist ucis este Jaka Ramadan, a precizat Farid Makruf, conducător regional al armatei indoneziene.
 
Cei doi au fost împuşcaţi mortal în timpul unui raid a; unei echipe de militari şi poliţişti în districtul Parigi Moutong din Sulawesi.
 
“Ali Kalora era cel mai căutat terorist şi lider al MIT” a spus Makruf, făcând referire la grupul Mujahedinii Indoneziei Orientale, care s-a declarat responsabil de uciderea mai multor poliţişti şi creştini.
 
În ultimele luni, operaţiunile forţelor de ordine s-au intensificat în Sulawesi în tentativa de a-i captura pe membrii reţelei teroriste, în special ţintă fiind Ali Kalora, liderul grupului.
 
Kalora a reuşit să fugă de autorităţi mai mult de un deceniu. El a devenit liderul grupului MIT după ce Abu Wardah Santoso a fost ucis de armată în iulie 2016.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările