Zece civili ucişi duminică în regiunea Harkov, în timpul bombardamentelor ruseşti

Zece civili ucişi duminică în regiunea Harkov, în timpul bombardamentelor ruseşti

FOTO Gettyimages

Şeful Administraţei Regionale de la Harkov, Oleg Sinegubov, a declarat că în timpul bombardamentelor armatei ruse din regiunea Harkov, şi-au pierdut viaţa zece persoane, printre care şi un copil. Alte 11 persoane au fost rănite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sinegubov afirmă că ruşii atacă din nou populaţia civilă. Acesta a spus că ocupanţii au tras asupra infrastructurii civile din Balaklia şi Pisochyn, în timp ce la Dergachi au fost bombardamente puternice. 

„Din păcate, există civili morţi şi răniţi. Până în prezent, se ştie despre 11 victime, 10 persoane au murit, inclusiv un copil”, a mai spus Oleg Sinegubov.   
 
Unul din cele mai fierbinţi locuri din regiune rămâne oraşul Izium, acolo unde armata ucraineană rezistă şi chiar a reuşit să distrugă o coloană de tancuri inamice, sâmbătă noapte. 

„Armata noastră rezistă acolo, noaptea trecută (n.r. sâmbătă noapte) forţele armate au distrus o coloană de tancuri inamice şi au ocupat poziţii, nepermiţând redirecţionarea marilor unităţi către regiunile Luhansk şi Doneţk”, a mai adăugat Oleg Sinegubov. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările