Prinţul Charles şi-a infiltrat oamenii în Guvernul britanic

Prinţul
Charles şi-a infiltrat oamenii în Guvernul britanic

Prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii

Un raport incendiar zguduie presa britanică: Prinţul Charles este bănuit că şi-ar fi infiltrat membrii staff-ului său regal în birourile Guvernului de la Londra, pentru a-şi promova interesele legate de mediu şi afacerile rurale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform rapoartelor publicate de ziarele din Albion, unul dintre angajaţii Prinţului Charles ar fi fost plasat într-o poziţie cheie din Ministerul pentru Mediu şi Afaceri Rurale, timp de 14 luni, în timp ce altul a petrecut doi ani în cabinetul ministerial.

Miniştrii din actualul guvern s-au arătat indignaţi şi susţin că nu ştiau nimic despre aceşti oameni, cerând explicaţii despre acţiunile acestora şi dacă au influenţat politicile luate de cabinetul ministerial.

Documentele susţin că au existat şi alte trei plasamente în birourile Guvernului, în poziţii de începător, pentru ca cei trei membrii ai staff-ului regal să îşi asigure ascensiunea în funcţii, fără suspiciuni.

Implicarea Prinţului în chestiunile de planificare rurală şi mediu este recunoscută în Regatul Unit. Ducele de Edinburgh a ridicat de mai multe ori problema ecologiei, exprimându-se, de asemenea, în favoarea medicinei alternative, precum homeopatia. Prinţul este şi promotor al arhitecturii tradiţionale, susţinând un proiect rural în zona Poundbury Dorset.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: