Preşedintele Parlamentului European, de Ziua Europei - Apel la implicare

Preşedintele Parlamentului European, de Ziua Europei - Apel la implicare

David Sassoli FOTO: David Sassoli / Facebook David Sassoli

Preşedintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, a afirmat duminică, de Ziua Europei, că avem nevoie de o Europă care nu se izolează la Bruxelles şi care acordă cetăţenilor săi spaţiu şi mai multă putere, potrivit G4media.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderul a subliniat că „identitatea europeană continuă să existe numai dacă ne implicăm”. Totodată Sassoli a făcut apel la implicare şi s-a declarat sigur că putem să avem speranţa unui viitor european mai bun, potrivit G4media.

David Sassoli a amintit că anul acesta celebrăm pe data de 9 mai aniversarea Declaraţiei Schuman şi lansarea Conferinţei privind viitorul Europei, despre care a spus că este dedicată oamenilor din Uniunea Europeană şi că aceştia şteaptă de la Europa soluţii pentru problemele care îi privesc.

Preşedintele Parlamentului European a mai afirmat că Europa este a tuturor şi nu este dedicată privilegiaţilor sau proprietatea acestora, potrivit sursei citate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările