Bilanţul exploziei produse miercuri la Madrid a fost revizuit în creştere VIDEO

Bilanţul
exploziei produse miercuri la Madrid a fost revizuit în creştere VIDEO

FOTO Getty Images

Bilanţul violentei explozii, în urma unei scurgeri de gaze naturale, care a devastat miercuri un imobil în centrul Madridului a crescut la patru morţi, în urma morţii, în timpul nopţii de miercuri spre joi, a unui tânăr preot grav rănit, au anunţat jo autorităţile religioase, relatează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acest tânăr preot, în vârstă de 36 de ani, care a fost ordinat în iunie, era unul dintre cei 11 răniţi înregistraţi miercuri în urma deflagraţiei care a distrus un imobil ce aparţine unei parohii şi în care locuiesc de obicei preoţi, situat pe o stradă din centrul capitalei spaniole.

Tânărul preot ”a fost transferat la spital din cauza rănilor” şi a murit ”la puţin timp după ora (locală) 1.30”, a anunţat într-un comunicat arhiepiscopul Madridului.

Doi bărbaţi care mergeau pe stradă şi o persoană care repara un boiler în imobil au murit în explozie, potrivit autorităţilor, care au anunţat iniţial - în mod eronat - că o o femeie în vârstă de 85 de ani se afla între victime.

Autorităţile au anunţat de asemenea un dispărut, care s-a dovedit a fi unul dintre morţi.

Ministerul bulgar de Externe a precizat, la rândul său, că una dintre victime este un bulgar în vârstă de 47 de ani.

Şase etaje ale clădirii au fost spulberate, iar faţada a fost complet spartă de violenta explozie.

Însă nimeni nu a fost rănit în azilul de bătrâni şi în unitatea de învăţământ de lângă imobilul distrus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările