„Vlad“, debut în forţă cu cel de-al doilea sezon: câţi români au urmărit serialul de la Pro TV FOTO

„Vlad“, debut în forţă cu cel de-al doilea sezon: câţi români au urmărit serialul de la Pro TV FOTO

Vlad şi Eliza FOTO Pro TV

Sezonul al doilea din serialul „Vlad“ a debutat luni seară, 9 august, iar Pro TV a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul episod din sezonul al doilea al serialului „Vlad“, difuzat luni seară, de la 20.30, a pus Pro TV pe primul loc în topul audienţelor, pe toate segmentele de public. 
 
Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, aproape 1.4 milioane de telespectatori au urmărit continuarea serialului, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:26, peste 1.6 milioane de români se aflau în faţa micilor ecrane.
 
Următorul post din top a fost Antena 1, care a difuzat prima ediţie din show-ul culinar „Chefi la cuţite“, iar pentru locul trei s-au bătut Kanal D, cu serialul „Lacrimi la Marea Neagră“ şi postul de ştiri România TV, notează Pagina de Media. 
 
La Antena 1 s-au uitat în medie 1.200.000 de români, iar serialul turcesc a fost urmărit de 920.000 de telespectatori. 
 
La oraşe, liderul şi locul doi au fost adjudecate de aceleaşi posturi: Pro TV şi Antena 1, cu o audienţă medie de aproape 700.000 de telespectatori pe minut, respectiv, o medie de 616.000 de urmăritori în fiecare minut. 
 
România TV a făcut schimb de locuri cu Kanal D. Pe intervalul serialului de la Pro TV a ocupat locul trei la oraşe, cu o medie de 471.000 de privitori. Kanal D s-a clasat pe locul patru, la o diferenţă mică de postul de ştiri. 
 
Şi tinerii au preferat serialul românesc de la Pro TV. La nivel comercial (18-39 de ani), „Vlad“ a ţinut în faţa televizoarelor, în medie, aproximativ 365.000 de privitori pe minut. 
 
Antena 1 s-a clasat pe doi. Postul Intact nu a fost departe de lider. A avut o audienţă medie de 330.000 de telespectatori în fievare minut, pe intervalul „Vlad“. 
 
Kanal D a revenit pe trei, peste România TV. A avut, pe intervalul „Vlad“, cifre de aproximativ 120.000 de urmăritori pe minut. 
 
Ce s-a întâmplat în primul episod „Vlad“
 
Chiar dacă Leo şi Tibi au trecut prin momente extrem de dificile, niciunul dintre ei nu a avut curajul să-l împuşte pe celălalt, aşa că au rămas apropiaţi şi par pregătiţi să afle totul despre Vlad. Leo şi Titi au ajuns în casa Deliei şi au reuşit să afle un indiciu care îi poate aduce foarte aproape de ceea ce-şi doresc şi ajung pe urmele medicului care a făcut posibilă transformarea lui Adrian în Vlad.
 
Şi, pentru că şi-a dorit ca Filip să fie ucenicul lui, Leo le pune în pericol viaţa lui Răzvan şi mamei lui, Maria. Băiatul, aparent inocent şi îndurerat, a furat pistolul din casa celui pe care îl admiră şi a ajuns în casa părinţilor lui Adrian pentru a răzbuna moartea tatălui său. 
 
Lunea viitoare, de la 20:30, telespectatorii vor afla dacă Vlad ajunge prea târziu pentru a-şi salva fratele şi mama.
 
FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările