„Uite cine dansează!“, ediţia a opta: vedetele fac dezvăluiri în premieră şi pregătesc un maraton de dans

„Uite cine dansează!“, ediţia a opta: vedetele fac dezvăluiri în premieră şi pregătesc un maraton de dans

Juriul „Uite cine dansează!“ e pregătit să vadă o nouă rundă de dansuri FOTO Pro TV

A opta ediţie a show-ului „Uite cine dansează!“ va pune concurenţii în faţa unor probe care îi vor solicita atât fizic, cât şi emoţional. Dacă vor face faţă tensiunii şi faptului că sunt nevoiţi să repete şi să se antreneze de trei ori mai mult decât până acum, vom vedea luni, de la 20.30, în cea mai complicată şi spectaculoasă ediţie a emisiunii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Efortul şi antrenamentele extrem de solicitante încep să-şi pună amprenta asupra vedetelor, care devin din ce în ce mai sensibile şi încep să vorbească despre evoluţia lor în competiţie, dacă au rivali printre concurenţi şi cum se descurcă în fiecare zi departe de familie.

Vedetele îşi spun părerea despre „Uite cine dansează!“ şi fac dezvăluiri în premieră

Sandu Lungu va vorbi luni despre tristeţe şi fericire. Vom afla de la uriaşul luptător de MMA ce îl întristează şi îl emoţionează, unde consideră că se află în momentul acesta în materie de dans, dacă şi cât a evoluat şi cu ce alt concurent din competiţie s-ar putea compara şi de ce. 

FOTO Pro TV 

Pentru Alex Velea a fost o săptămână grea, fără Antonia aproape de el la repetiţii. Luni vom afla ce părere are Alex despre plecarea Antoniei, cum a evoluat el de la începutul competiţiei până acum şi ce îşi doreşte să obţină la „Uite cine dansează!“. 

FOTO Pro TV

Marius Manole va povesti luni despre părerea colegilor săi din teatru atunci când au aflat că va participa la o competiţie de dans şi ce spun acum aceştia, ce lucruri noi a descoperit la el în show şi va vorbi despre experienţa lui coregrafică. 

FOTO Pro TV 

La începutul show-ului, sorţii nu păreau să fie de partea lui Liviu Teodorescu. Cântăreţul obosea imediat, iar coregrafa lui îi reproşa întotdeauna câte ceva. Luni aflăm cum s-a disciplinat Liviu pe parcurs şi cum a evoluat relaţia sa cu Marica. Tot atunci, artistul va dezvălui ce a aflat nou despre el cu ocazia acestei provocări. 

FOTO Pro TV 

Pentru Anca Sînă Serea este o perioadă grea, deoarece trebuie să stea departe de familie, de cei cinci copii ai săi, dar şi de Adi Sînă. Însă frumoasa mămică ştie că se poate baza în fiecare moment pe soţul său. Dacă Anca dansează din zori şi până seara târziu, Adi se ocupă de casă şi are grijă de cei mici, dar vine şi la repetiţii, să fie alături de Anca şi să o susţină. 

FOTO Pro TV 

Luni, de la 20.30, telepectatorii vor urmări o ediţie incredibilă „Uite cine dansează!“, vor afla lucruri neştiute despre concurenţi şi se vor bucura de un maraton de dans, plin de strălucire, intrigă, emoţie şi energie.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările